Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Η κατάργηση στη Λευκάδα του Διετούς Προγράμματος για τα ΕΠΑΛ, ο άφαντος βουλευτής και οι εξυπηρετήσεις ΜΜΕ!

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.ΤΟΥ ΔΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΜΕ.
ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ λοιπόν από τη Ν.Δ. (αναστολή το λέμε μέχρι να το χωνέψουν οι ιθαγενείς) το Διετές Πρόγραμμα Σπουδών και στη Λευκάδα. Η αρχική τοποθέτηση της Κεραμέως ήταν αναστολή (;) για το έτος 2019-2020 που όμως στην τροπολογία επεκτάθηκε και για το 2020-2021. Μετά ...βλέπουμε!
Και ενώ ο γνωστός και μη εξαιρετέος αλλά συνήθως λαλίστατος και πάντα ετοιμοπόλεμος "κατόπιν ενεργειών μου", εκπρόσωπος του λαού είναι άφαντος, συγκεκριμένα μέσα επαγγελματιών και ιδιωτών που με "τόλμη", "αντικειμενικότητα", "επαγγελματισμό", "υπευθυνότητα" και "ανιδιοτέλεια" βεβαίως-βεβαίως, έχουν αναλάβει, εδώ και χρόνια, την παρα"πληροφόρησή" μας, εξαφάνισαν κάθε ανακοίνωση, δημοσίευμα, αναφορά ή σχόλιο για την απαράδεκτη και εχθρική αυτή ενέργεια προς την κοινωνία της Λευκάδας. Ομολογουμένως κάπως άγαρμπα αλλά έτσι είναι μέχρι να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και τις ευκαιρίες που νομίζουν ότι θα τους παρουσιαστούν!
Βέβαια δεν γνωρίζω αν υπάρχει ενδοσυννενόηση γιατί δύο ή περισσότερα από αυτά (τα μέσα) είναι "σκοτωμένα" μεταξύ τους (εδώ και χρόνια) ενώ με αφορμή το Νοσοκομείο και διάφορα συμβάντα ή καταστάσεις εκεί δίνουν επικές μάχες χαρακωμάτων!
Όμως αν και ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες, έχουν κοινό τερματισμό και ξεκάθαρο στόχο, έστω κι αν μεταξύ τους δεν ισχύει το fairplay. Ίσως τελικά να περιμένουν κάτι, αυτοί ξέρουν!
Τελειώνοντας αξίζει για την συγκεκριμένη περίπτωση, να αλλάξουμε τις τρεις τελευταίες λέξεις της γνωστής σικελικής παροιμίας που είναι σε συνάρτηση με το νόμο της σιωπής (Omertà) από «όποιος δεν ακούει, δε βλέπει και δε μιλάει, ζει εκατό χρόνια» σε «όποιος δεν ακούει, δε βλέπει και δε μιλάει, πάντα κερδίζει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου