Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

κ. Καββαδά, πάλι σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ;



Κείμενο του Χρήστου Γληγόρη.

Ζούμε στην εποχή του Enterprise και κάποιοι μιλούν για λαϊκισμό. Μετά λύπης μου διαβάζω τις τοποθετήσεις του κ. Καββαδά και απορώ πως μπορεί και διακτινίζεται ως δια μαγείας απ’ το σήμερα στο 2018 και από εκεί στο μέλλον! Βέβαια είναι χάρισμα η προώθηση θέσεων μέσω ντριμπλαρίσματος και τάκλιν έστω και αθέμιτα.

Κύριε βουλευτή Λευκάδας, το 2018 μιλούσατε για μια αδύναμη κυβέρνηση που με τις ολιγωρίες της θα αντιστρέψει την κανονικότητα και θα φέρει την καταστροφή στα νησιά μας! Τότε μιλούσατε για Αρμαγεδδών εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο σχεδιασμός της ΝΔ για την παιδεία εμπεριέχει προοπτική και όραμα. Κάνατε ωμή, παλαιοκομματική αντιπολίτευση εμπλέκοντας και τους φορείς του Δήμου μας σε μια άνευ προηγουμένου διαδικασία για ίδιο όφελος, που σας βγήκε στο 100% με την επανεκλογή σας. Έλα όμως που δεν σας ψήφισαν όλοι και κάποιοι κρατάνε αρχείο. Φυσικά η δεοντολογία επιβάλλει να βάλω και τις δηλώσεις σας τότε. Όμως νομίζω ότι δεν απαιτείται γιατί οι μνήμες είναι νωπές.

Θα έρθω όμως στο σήμερα και στον ανήκουστο λόγο που προβάλλετε για την αναστολή των διετών προγραμμάτων, της σχολής του Ιονίου Πανεπιστημίου και οσονούπω του ιδρύματος Ν. Σβορώνου. Πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ σας φταίει; Είσαστε 4 μήνες κυβέρνηση και σεις κυβερνητικός βουλευτής. Που είναι ο σχεδιασμός, η προοπτική και το όραμα; Με διαδικασίες απλές και μεθοδευμένες μπορούσατε να συνεχίσετε την λειτουργία αλλά και να εμπλουτίσετε με περισσότερες σχολές το Πανεπιστήμιο.

Αντί αυτού με αποφάσεις λαιμητόμο καταργείτε ότι με κόπο στήθηκε. Δεν γίνεται να κρύβεστε και να «υπάρχετε» μόνο με δελτία τύπου και αναρτήσεις επιτυχιών στο fb. Εσείς θα κληθείτε να απαντήσετε στον επιχειρηματία, τον σπιτονοικοκύρη, τον εργαζόμενο, τον απλό πολίτη που θα δει τον τόπο μας έρμο και σκοτεινό από δικές σας (κυβερνητικές) αποφάσεις.

Και φυσικά δεν θέλω να σας θυμίσω τις δεσμεύσεις σας για τις προσλήψεις ιατρών στο νέο νοσοκομείο. Πήγαν «άπατες» και αυτές όπως και οι απόψεις της κυβέρνησης σας για το μακεδονικό, το προσφυγικό, την οικονομική πολιτική, το Ελληνικό και γενικά τις επενδύσεις, το ξεπούλημα, την οικογενειοκρατία και το ρουσφέτι, το βόλεμα, την επιβράβευση της ανομίας, κλπ. Το σκάφος των δεσμεύσεών σας, κ. Καββαδά, «πήγε αύτανδρο».

Δεν βρισκόμαστε στο 1990 που ο κόσμος άκουγε τον πρόεδρο της κοινότητας. Βρισκόμαστε στην εποχή της πληροφόρησης και των προσωπικών αρχείων.

Και αν μου επιτρέπεται μια συμβουλή, δεν είναι κακό να πείτε " δεν μπορώ να ελέγξω τον νεοφιλελευθερισμό". Αντίθετα θα ήταν πολύ τιμητικό εκ μέρους σας.

Λευκάδα, 11/11/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου