Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Δρακονταειδής: Περικοπή 30,1 εκατ. για τους πολίτες του Ιονίου με αδιαφανείς διαδικασίες

Σε καταγγελία-τοποθέτηση προέβη ο πρώην Δήμαρχος Λευκάδας και Δημ. Σύμβουλος με την Παράταξη "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ" Κ. Δρακονταειδής στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με την περικοπή 30,1 εκατ. ευρώ από το ΠΕΠ Ιονίων Νήσων και τη μεταβίβασή τους από την κ. Κράτσα στο Υπουργείο του Γεωργιάδη για τον… Covid-19.

Επίσης ο επικεφαλής της Παράταξης αναφέρθηκε στις αδιαφανείς και πρωτόγνωρα αντιδημοκρατικές διαδικασίες στο συγκεκριμένο θέμα, αφού όπως είπε πολλοί αιρετοί που συμμετέχουν στην Επιτροπή Παρακολούθησης, δεν είχαν προσκληθεί αλλά φαίνεται ότι συναινούν και υπογράφουν τη συγκεκριμένη απόφαση!

Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. καλός ο οποίος όμως όχι μόνο δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, το Δημοτικό Συμβούλιο για ένα τόσο σοβαρό πολιτικό, οικονομικό και ηθικό ζήτημα αλλά αρνήθηκε και να συζητηθεί επικαλούμενος… ελλειπή ενημέρωση. Με τη συναίνεση μάλιστα των 3 παρατάξεων της πλειοψηφίας (Καλός, Λιβιτσάνης, Σολδάτος) αλλά και αυτής του κ. Γληγόρη μετέθεσε τη συζήτηση για την επόμενη συνεδρίαση, δηλαδή μετά από 20-25 ημέρες τουλάχιστον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου