Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Δημοσκόπηση η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στη Λευκάδα με την Π. Τσαπανίδου (vid)


Δημοσκόπηση η εκδήλωση για το Ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λευκάδα, παρουσία της εκπροσώπου τύπου Π. Τσαπανίδου.

Ανεπαρκείς αποδείχθηκαν τελικά η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ο χώρος υποδοχής στο Πνευματικό Κέντρο για τις ανάγκες παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών Σταύρου Γρηγόρη, Υπαπαντής-Πάττυ Καλού και Ασπασίας Καρφάκη.

Σε μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες εκδηλώσεις σε κλειστό χώρο, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι πολίτες της Λευκάδας, έστειλαν μήνυμα πολιτικής αλλαγής και προοδευτικής διακυβέρνησης:

ΠΡΩΤΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα ξεβαλτώσει και θα επανεκκινήσει την πατρίδα μας, θα νοιαστεί για το μέσο και αδύναμο πολίτη, θα αποκαταστήσει τους δημοκρατικούς θεσμούς, θα ξαναφέρει Δικαιοσύνη Παντού και Ασφάλεια για όλους!

ΝΙΚΗ του ψηφοδελτίου στη Λευκάδα, για να επανέλθει η πολιτική στο προσκήνιο και η ειλικρίνεια προς τους πολίτες, να σπάσει τα στεγανά των «δικών» μας παιδιών, να σβήσει την ακμάζουσα ρουσφετολογία, να εξαφανίσει την αδικία που κάποιοι αντιλαμβάνονται ως μαγκιά. Για να προστατεύσει τους συμπολίτες μας από όσα συνέβησαν με τους δασικούς χάρτες, τα κατά παρέκκλιση οικόπεδα, την εκτός σχεδίου δόμηση, την κατάργηση του νομοθετημένου από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2018 πανεπιστημιακού τμήματος και πολλά άλλα που όλοι γνωρίζουμε.

Ως εδώ πια!

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο, οι υποψήφιοι βουλευτές Στ. Γρηγόρης, Π. Καλού, Ασπ. Καρφάκη, η εκπρόσωπος τύπου Π. Τσαπανίδου και ο Συντονιστής της Ν. Ε. Χρ. Γληγόρης με τις τοποθετήσεις τους ανέδειξαν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη παντού, με ασφάλεια για όλους!

Επίσης κατέδειξαν την καταστροφική τετραετία Μητσοτάκη και αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ την δύσκολη περίοδο 2015-2019.

25/4/2023

Γραφείο Τύπου Ν. Ε. Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δείτε το βίντεο 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου